FC Tempo Praha

A tým: Zklamání v posledním kole

13.11.2023 19:45   redakce  

Podzimní část jsme zakončili prohrou v Uhříněvsi 1:2.

A tým: SK Čechie Uhříněves - FC Tempo Praha 2:1 A tým: SK Čechie Uhříněves - FC Tempo Praha 2:1
O výhře domácích rozhodly dva rohové kopy, ale zejména přístup a nasazení, kterému jsme se nedokázali vyrovnat. O to víc je porážka alarmující. Inkasovali jsme jako první, přetažený rohový kop se vrátil na hlavu Mazance, který hlavičkoval sám - 1:0. Měli jsme pak několik náznaků ke srovnání, ale bohužel vše pochytal brankář Jevčák, nebo jsme raději volili pád před zakončením do odkryté branky a pokutový kop se nepískal. Skóre tak vydrželo i do přestávky a nic na něm nezměnil ani tvrdý zákrok Filipa na Svobodu, který si koledoval o červenou kartu.

Po přestávce jsme zlepšili pohyb a najednou jsme si vypracovali i poměrně slušný počet vyložených šancí. Bohužel nás buď vychytal Jevčák, nebo jsme mířili vedle. Kombinace Pytlíčka se Šmídkem však už měla jiné parametry a Pytlíček vyrovnal - 1:1. Rázem domácí nevěděli, kam dřív skočit, a vypadalo to, že je jen otázka času, kdy skóre otočíme. Bohužel opak byl pravdou. Další rohový kop a s Mazancem pro změnu opět nikdo neskákal - 2:1. To jen podtrhlo naši podzimní část, kdy nejsme schopni dát vše do defenzivy, abychom udělali maximum pro zabránění gólu. Vrcholem pak bylo, když jsme, místo honby za vyrovnáním, zápas naprosto odevzdali. Podzim tak skončil velmi hořkou a zaslouženou porážkou.

Trenér Petr Vanko: "Opět jsme inkasovali jako první a i když jsme se ve druhém poločase zlepšili a vyrovnali jsme, tak jsme se pak položili sami. Strašně mě mrzí závěr, kdy jsme to domácím naprosto odevzdali a odchodili jsme to. Čekal jsem, že se porveme až do konce a místo toho jsem odešel zklamaný. Porážky patří k fotbalu a musíme je přijmout, ale tímhle způsobem to opravdu neberu."

Zápasy:

SK Čechie Uhříněves - FC Tempo Praha 2:1 (1:0) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:75)