FC Tempo Praha

A tým: Vydařená generálka

3.3.2024 16:15   redakce  

Generálka dopadla dobře herně i výsledkově a Tuchlovice jsme porazili 6:2.

Soupeř určitě ukázal své kvality a po velmi dobře zahraném přímém kopu vedl 0:1. Snažili jsme se dál prosazovat svou hrou a po krásné kombinační akci jsme srovnali krok. Trajhan se uvolnil, našel Linga a jeho finálovku uklidil do sítě Sedlář - 1:1. Po další kombinaci se odražený míč dostal k Lingovi a ten prostřelil obránce a vedli jsme 2:1. V této fázi zápasu jsme hráli velice dobře a obrana hostů musela neustále čelit naším útokům. Podařený brejk po výletu Hampapy sehrála dvojice Ling a Sedlář perfektně a Lingovu přihrávku zužitkoval Trajhan - 3:1. Prakticky stejné obsazení měla i další branka, jen finální přihrávku na střelce Trajhana si připsal Sedlář - 4:1.

Po přestávce tempo hry trochu polevilo, ale po pěkné průnikovce od Šmídka si bodlem poradil Klouček - 5:1. Po rohovém kopu ještě soupeř korigoval na 5:2, ale chtěli jsme vyhrát i druhý poločas a po přihrávce Jakuba Havlíčka to taky Pytlíček zařídil a bylo to 6:2.

Trenér Petr Vanko: "Trochu bych se opakoval z minulého týdne. Měli jsme dobrý pohyb a byli jsme po celý zápas aktivní. Z přípravy mám dobrý pocit, teď si to už jen přenést do mistráků. Výsledky určitě nijak nepřeceňujeme, soupeři někdy nejsou v optimální sestavě, ale určitě jsem raději, že jsme pět zápasů vyhráli, než kdyby to bylo opačně."





Zápasy:

FC Tempo Praha - AFK Tuchlovice 6:2 (4:1)