FC Tempo Praha

U14: O poločase do sprch a na hory

11.3.2024 15:34   David Perl  

Počáteční nervozitu ukončil až útočník Janský dvěma góly před poločasem.

U14: FC Tempo Praha - FK Náchod 13:1 U14: FC Tempo Praha - FK Náchod 13:1
Úvod zápasu se rozhodně nehrál podle našich představ. V rozehrávce jsme byli pomalí, nepřesní a nabídli jsme soupeři několik šancí, které naštěstí nepotrestal. Zdálo se, že nás tedy čeká mnohem těžší zápas než na podzim v Náchodě. Trochu více klidu na naše kopačky dodal až Zichy, který se po zpětné přihrávce Janskoše tváří v tvář brankáři nemýlil. Pouze pár vteřin předtím Hoďas skvěle vystihl rozehrávku soupeře a po zákroku na něj se nejspíš měla pískat penalta, ale dobře pískající mladí rozhodčí situaci pustili a my ji dobře dohráli.

Ten zásadní klid ale přinesly až dvě branky Janskoše těsně před půlí. Nejdříve propálil hradbu těl po přihrávce Kroužkyse a ve druhém případě přesprintoval obránce a uklidil. Oba góly slabší nohou a s bilancí 2+1 mohl o poločase do sprch a na hory. V pauze jsme si ukázali několik variant do výstavby a kluci to zvládli skvěle přenést na hřiště. Hned po šesti minutách druhé půle už to bylo 7:0 a zápas byl rozhodnutý. Jak už to tak v našem týmu bývá, branku vstřelil velký počet hráčů. Za zmínku ale určitě stojí tučný bodový příspěvek obou našich krajních beků Nídyho a Jéži. Soupeř korigoval také poměrně kuriózní brankou přímo z rohového kopu.

Suma sumárum pohodový vstup do soutěže, který ale zpočátku nesl známky nervozity, možná podcenění. Od příštího víkendu už jedeme formou dvou zápasů za víkend a těšíme se, až zapojíme více kluků.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Náchod 13:1 (3:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:69)