FC Tempo Praha

U9: Jasná gólová převaha

26.3.2015 11:51   Dominik Kadlec  

Tempáci si poradili s Aritmou i Teplicemi.

V sobotu jsme změřili síly s Aritmou a v neděli s Teplicemi. Herně kluci zvládli zápasy velmi dobře, což potvrdili jasnou gólovou převahou.

Aritma
Na zápas s Aritmou jsme se kvůli obrovskému množství omluvenek sešli jen v 8 lidech doplněni třemi kluky ročníku 07 a jednou 08. Na dvou hřištích jsme postavili vždy tři naše kluky a dva mladší a na třetím hřišti naše dva kluky doplnili kluci z Aritmy. Škoda té mizerné účasti, zejména pro kluky, kteří si měli zahrát na třetím hřišti a kteří potřebují dohánět ostatní. Úkol pro kluky tak byl uplatnit v zápase technické a taktické individuální dovednosti. Kluci to zvládli velmi dobře a na mladších nebylo ani znát, že jsou mladší.

Teplice
K utkání s Teplicemi jsme si zajeli do Roudnice nad Labem, kde je krásný areál a kde jsme mohli hrát na přírodní trávě. Dorazilo nás 11, a tak jsme v klidu hráli na dvou hřištích. Od kluků jsme chtěli, aby do hry více zapojili i týmové taktické úkoly jako je využívání uvolněných míst spoluhráčem, a hlavně aby si chodili pro míče i do středu hřiště, kam se některým ještě moc nechce, protože je to tam trošku obtížnější než na na stranách. Kluci si s tím docela poradili a od začátku měli herní i gólovou převahu. Zápas se hrál bez rozhodčích a kluci potvrdili, že když se sejdou dva týmy, které se snaží být i slušné, tak nejsou rozhodčí potřeba.

Škoda tolika absentujících kluků. Myslím, že přínos pro kluky, kteří se obou utkání zúčastnili, je velký.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha
FK Teplice - FC Tempo Praha