FC Tempo Praha

U13: Díky, Máro!

9.6.2015 13:31   Tomáš Maurer  

Zápasem s Budějovicemi se ročník 2002 loučil s trenérem Markem Leunem.

Soupeř z Budějovic nás předčil ve všech herních činnostech. Tentokrát se nejednalo o vyrovnanou bitvu jako na podzim, ale o jasnou záležitost pro soupeře z jižních Čech. Bohužel jsme nedokázali navázat na dobrý výkon z minulého kola proti Spartě a svým pohybem, lépe řečeno "nepohybem" jsme soupeře opravdu potrápit nemohli. Chyběla elementární nabídka do volného prostoru, odskočení si od soupeře, místo toho jsme se chodili spíše obsazovat. Hrozili jsme tak jen z dlouhých míčů z autového vhazování a od brankáře.

Kvalita našich výkonů v žákovské lize nebyla na takové úrovni jako minulý rok. Je to samozřejmě dáno i vyšší kvalitou týmů ze skupiny A v porovnání se skupinou B, kde jsme nastupovali minulý rok a kde jsme dokázali porážet i týmy z předních míst tabulky. Letos jsme obsadili 8. místo a z týmů před námi jsme nedokázali obrat o bod ani jednoho – 8. místo tak odpovídá naší kvalitě. Těšit nás může výborně zvládnutá premiéra na velké hřiště během zimní ligy a tím snad dobrý příslib na nadcházející sezonu.

Závěrem bych chtěl poděkovat Marku Leunovi jménem celého ročníku 2002 za obrovský kus práce, který s ročníkem udělal a za těch 6 let času, který mu věnoval. Doufáme, že na nás nezanevře a po malém odpočinku se zas k trénování vrátí. Za mě bych mu chtěl poděkovat, že mě vzal pod svá křídla a nechal mi obrovský prostor k trenérské činnosti. Díky, Máro!

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Dynamo České Budějovice 5:15 (3:9)

Osoby:

Marek Leun