FC Tempo Praha

U12: Na závěr prohra na Bohemce

11.11.2015 15:11   Radek Dobrý  

Tempáci ve druhé půli marně dobývali branku soupeře.

K poslednímu zápasu sezóny jsme vyrazili na půdu nedaleké Bohemky. Do utkání jsme šli s jasným cílem zakončit mistrovskou část sezóny výhrou a hlavně podat dobrý výkon.

Do zápasu jsme nevstoupili dobře, hra byla vyrovnaná a bylo k vidění hodně nepřesností. Moc se nám nedařilo prosazovat se 1 na 1, vázla kombinace a zakončení. Domácí celek hrozil především rychlými brejky, které i dokázal brankově zakončit. Druhý poločas už jsme dokázali Bohemku zatlačit na její polovinu a začalo dobývání její branky. Bohužel pro nás jsme nedokázali proměnit i ty nejvyloženější šance, kterých bylo opravdu dost. A tak k naší smůle se nám nepodařilo zápas otočit na naši stranu.

Dnes se nehrál moc pohledný fotbal, byl to spíše boj. V poli jsme Bohemku většinou přehrávali, ale zase jsme selhávali v šancích. Situace jsme řešili zbrkle, anebo jsme si nevyhověli. Pozitivní je, že kluci chtěli i přes danou dávku smůly zápas do poslední chvíle otočit. Utkání nám ukázalo, kde musíme zase více pracovat a neustále se zlepšovat.

Zápasy:

Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha 5:3 (5:2)