FC Tempo Praha

Muži A: Skvělý druhý poločas

26.5.2016 23:57   Petr Vanko  

Tempo nasázelo týmu 1999 symbolických 9 branek.

Tým 1999 Praha byl naším sousedem v tabulce a zároveň i hostem v dalším kole I.A třídy na našem hřišti.

Chtěli jsme potvrdit výhru z Radotína a tomu odpovídal i vstup do zápasu, kdy Patrik Geissler chytrým lobem poslal Tempo do vedení - 1:0. Následně jsme byli jasně lepším týmem a po 15 minutách jsme mohli vést o další 2-3 branky, ale v koncovce jsme selhali. Neškodní hosté pak šokovali náš tým, když z prvního útoku Beneš vyrovnal - 1:1. Zůstali jsme jako opaření a až do konce poločasu zápas připomínal holomajznu. Těsně před pauzou se zrodila krásná přihrávka Čecha na rozběhlého Freie a znovu se začal hrát fotbal - 2:1.

Ve druhé polovině jsme již nezaváhali a vrátili jsme se k aktivitě, kterou jsme předvedli v prvních 20 minutách. V 55. minutě nejprve zvýšil Patrik Geissler - 3:1 - a poté do prázdné branky usměrnil míč Schwank - 4:1. Po rohovém kopu se pak krásně opřel do míče levačkou Kadlec a jeho rána se zastavila až v síti - 5:1. A když za minutu zvýšil po individuální akci Schwank - 6:1, tak bylo jasné, že si hosté odvezou debakl. To se také stalo, protože po brance Žaluda a Hurky dovršil hattrick i Patrik Geissler a jen díky střelecké nemohoucnosti v tisíciprocentních šancích zůstalo skóre 9:1.

Trenér Petr Vanko: "Výsledek asi hovoří za vše. Myslím, že jsme zápas měli rozhodnout už v úvodu, ale místo 3:0 to bylo 1:1. Pak jsme se zcela zbytečně trápili, než se soupeř definitivně zlomil. Kdybychom dohráli poslední kola jako minulé dva zápasy, tak bych se určitě nezlobil, ale je jasné, že další zápas v Újezdě bude úplně jiný a jen stoprocentní přístup nám zajistí další body."

Zápasy:

FC Tempo Praha - 1999 Praha 9:1 (2:1)