FC Tempo Praha

Muži A: První příprava na Dobříči

4.8.2016 15:26   Petr Vanko  

Tempo po velkých chybách v obranné činnosti prohrálo 3:4.

Po krátké letní pauze jsme se opět sešli k přípravě na novou sezónu. Po dvou trénincích jsme měli na programu i přípravné utkání na velmi dobře připravené trávě na Dobříči.

Zápas s místním týmem, který hraje středočeskou B třídu, vykazoval již od počátku typické znaky první přípravy. Spousta chyb a nesehranosti se objevovala na kopačkách obou celků, což ale vedlo k tomu, že šance přibývaly na obou stranách, a tak se diváci nenudili.

V utkání jsme třikrát vedli po dvou brankách Schwanka a jedné Kloučka, ale domácí dokázali vždy odpovědět. Nakonec pět minut před koncem potrestali i naši nedobrou obrannou hru a vstřelili rozhodující trefu, která znamenala vítězství Dobříče 4:3.

Trenér Petr Vanko: "Do zápasu jsme šli s několika novými kluky a na naší souhře to chvilkami bylo znát. Přípravné utkání však určitě splnilo svůj účel a určitě nám ukázalo mnoho pozitiv, ale i věcí, na kterých musíme hodně zapracovat. Spokojený jsem určitě s počtem vytvořených šancí, méně s jejich proměňováním. Velkou rezervu jsem viděl i v obranné činnosti."

Zápasy:

FK Dobříč - FC Tempo Praha 4:3 (2:2)