FC Tempo Praha

Muži A: Remíza v Cholupicích

10.8.2016 10:22   Petr Vanko  

Ve druhém přípravném utkání jsme ve druhém poločase přeborový tým přehráli.

Druhé přípravné utkání jsme hráli na hřišti Cholupic, pro které to byla zároveň generálka na přeborovou sezónu.

Chtěli jsme se zlepšit zejména v obranné činnosti oproti minulému zápasu a navázat na dobré momenty v ofenzivě. Úplně na sto procent se to však nepodařilo, i když nás hned v prvních minutách poslal do vedení Nechvíla hlavou po centru Tomáše Geisslera. Byli jsme aktivnější, ale srazila nás hrubka při malé domů, kterou Cholupice využily - 1:1. Pak se hrálo mezi oběma šestnáctkami a oba týmy nedokázaly několik nadějných útoků dotáhnout do šance. Až ve 33. minutě se domácí ujali vedení po naší další chybě uprostřed obrany.

Druhá polovina byla jasně v naší režii a dařilo se nám aktivní pojetí. Po individuální akci ovšem nevyrovnal ani Klouček, ani Kolařík. Hlavička Netušila skončila nad brankou a další vyložené šance se neurodily. Minutu před koncem jsme se však dočkali naprosto zaslouženého vyrovnání, když Hurka přesným centrem našel Kolaříka a ten se nemýlil - 2:2.

Trenér Petr Vanko: "V naší hře jsem určitě viděl zlepšení, zejména druhý poločas snesl už přísnější měřítka. Bohužel musím říct, že jsme zopakovali velké hrubky z minulého zápasu, budiž aspoň pozitivem, že v menším množství, ale to je velmi chabá náplast. S blížícími se mistráky už čekám mnohem zodpovědnější přístup."

Zápasy:

TJ Sokol Cholupice - FC Tempo Praha 2:2 (2:1)