FC Tempo Praha

Muži B: Bod ze hřiště Modrých Ďáblů

15.9.2016 8:38   Vojtěch Rejmíš  

Tempo dvakrát vedlo, ale domácí Ďáblice dokázaly dvakrát srovnat.

První venkovní utkání této sezóny nás sice místo na Old Trafford zavedlo pouze do Starých Ďáblic, ale i tak to pro většinu z nás znamenalo slušný sobotní výlet. Oproti předešlým zápasům byla naše sestava o dost víc "béčková" než "áčková", ale tím spíš jsme byli zvědavi na svůj vlastní výkon.

V první půli se nám dařilo celkem dobře kombinovat a vytvářet si šance. K naší smůle se ovšem jako první ujal vedení domácí celek poté, co jsme mu poskytli neodolatelnou příležitost v podobě pokutového kopu. Když se exekutor nezalekl ani designu Opletalova nového oblíbeného dresu, mohli se hráči v modrém radovat. Nicméně tuto radost jim, pro změnu k naší radosti, překazil již po třech minutách Gronych, kterému se podařilo svou aktivitu přetavit v gól. Po několika neproměněných šancích jsme odcházeli do šaten za nerozhodného stavu, avšak s vědomím, že je v našich silách odvézt si domů všechny tři body.

Leč druhý poločas byl z naší strany již méně povedený a zvláště vytváření gólových šancí nám nešlo tak snadno jako v prvním dějství. I přesto jsme se díky Žaludovi dostali dvakrát do vedení, jenže soupeř v obou případech dokázal odpovědět stejným způsobem. Domů jsme tedy odjížděli lehce zklamaní z našeho výkonu ve druhém poločase a s pouhým bodem za remízu 3:3.

Zápasy:

SK Ďáblice B - FC Tempo Praha B 3:3 (1:1)