FC Tempo Praha

Muži B: Háje nekladly odpor

20.9.2016 23:02   Jiří Hendrich  

Benfika po čtyřech kolech stále neporažena, Háje rozstřílela 7:1.

Háje si v minulém kole poradily s Braníkem a vzhledem k naší remíze v Ďáblicích byl tak bodový rozdíl před tímto zápasem pouhý bod. Háje ale nekladly nejmenší odpor a zápas byl rozhodnut už v prvním poločase.

Vůbec poprvé v sezóně se postavil do základní sestavy hrající trenér a útočník Petr Dedek a hned v osmé minutě po asistenci Žaluda otevřel skóre. Úvodním gólem začala ofenzivní podívaná našeho týmu a hned vzápětí zvyšoval skóre Gronych. Po druhé brance jsme se trochu zasekli a ve svých šancích selhal jak Gronych, tak v koncovce se trápící Frei. Ten si alespoň spravil náladu asistencí na Gronychův gól před přestávkou. Zpětnou přihrávku aktivního Gronycha využil Tomáš Geissler střelou z vápna a do kabin se šlo za stavu 4:0.

Alespoň symbolický odpor Háje předvedly v úvodu druhé půle, kdy se Vojtěch se štěstím dostal přes Nechvílu a prostřelil Erbena. Legendární obránce Nechvíla si mohl poté připsat branku a asistenci, ale dnes mu nebylo přáno. Reakce na snížení na sebe nenechala dlouho čekat a nejspíš nejhezčí branku dne vstřelil Jirka Žalud volejem zpoza vápna. Stejný hráč o několik minut asistoval Hurkovi, který už neměl po ideální přihrávce složitou pozici. Naši poslední brankou, která znamenala končený výsledek 7:1 a také rundu zelené, zkompletoval hattrick Jindra Gronych po přihrávce Morise Hyršla.

Vzhledem k tomu, že v neděli Ďáblice podlehly Kačerovu, tak náš tým zůstává jediným neporaženým a nachází se na druhém místě hned za Sokolem Kolovraty.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FC Háje Jižní Město B 7:1 (4:0)