FC Tempo Praha

Muži B: Rozhodl hrající trenér

26.9.2016 12:32   Pavel Hrstka  

Střídající Dedek dvěma góly trefil výhru v Čakovicích.

K sobotnímu utkání jsme zavítali na hřiště Čakovic. Nutno podotknout, že travnatý pažit byl ve skvělém stavu, takže skvělá příležitost k fotbalovému utkání. Na konečné vítězství 2:0, které zařídil hrající trenér Dedek, jsme se ovšem pořádně nadřeli.

Od prvních minut zápasu, na který jsme byli připraveni poctivou rozcvičkou vedenou áčkařem Pepou Hurkou, se hrál fotbal plný nepřesností na obou stranách, doplněný také nepřesnostmi ze strany trojice rozhodčích, kteří příliš často vstupovali do dění celého utkání. Světlými okamžiky první půle byly naše standardní situace, po kterých se k hlavičkovým příležitostem propracoval Jirka Nechvíla, leč ani jednou nezamířil mezi tři tyče. Domácí jsme k ničemu nepustili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním odvézt si plný počet bodů. Lehce nám zatrnulo při sólovém nájezdu domácího útočníka, kdy nás důležitým zákrokem podržel Hozák. V 69. minutě se na hřiště dostal hrající trenér Petr Dedek a po pěti minutách pobytu na trávníku vstřelil nakonec vítěznou branku poté, co ho našel svou přihrávkou Jirka Žalud. V závěru ještě pečetil velmi efektně naše vítězství opět Dedek po vzdušné kombinaci ve vápně s Nechvílou. Vzhledem k tomu, že ve stejný den Kolovraty pouze remizovaly s Chodovem, nacházíme se po pěti kolech soutěže na prvním místě tabulky, které budeme chtít potvrdit v příštím zápase doma proti Třeboradicím.

Zápasy:

TJ Avia Čakovice - FC Tempo Praha B 0:2 (0:0)