FC Tempo Praha

Muži B: Vydařený třetí poločas

5.10.2016 14:35   Patrik Baroch  

Benfika se veze na vítězné vlně, Třeboradice zdolala 3:0.

Po zápase s hořkým koncem tempáckého áčka se představila i Benfika. Proti Třeboradicím B. Fanoušci defenzivního fotbalu si museli ťukat na čelo, co že to ty kluky na Tempu učí. Béčko zvládlo zápas dozadu na výbornou, ale co ty šílené tři góly? Na tom je potřeba ještě zapracovat. Krásný výsledek 0:0 totiž už v 5. minutě zkazil Rejmíš. Aby toho nebylo málo, trefili se ještě Vrzal a Štěpánek. V dobrém světle se předvedl Baroch poté, co dvakrát příkladně nedal gól z vyložené šance.

Výkon v prvních dvou poločasech se naštěstí zlepšil v tom třetím. V něm se, na rozdíl od předešlých pětačtyřicetiminutovek, představili i Slavíček s Freiem a nutno podotknout, že si nevedli špatně. První pěkný moment ukázal Veselý, když parádní křížnou zelenou našel skleničky svých spoluhráčů. Těm už nedělalo problém zakončit do prázdné dutiny ústní. Je vidět, že Tempo tuto akci poctivě nacvičuje, protože jsme ji v krátkém časovém rozmezí mohli spatřit ještě několikrát.

Uběhlo jen několik minut a do úniku se dostala pětice lhoteckých ve složení Šváb, Frei, Baroch, Veselý a Hurka. Brejk ještě dobře doplnil Čech. Tento ofenzivní výpad nemohla hostující obrana ustát a Božkov rum rezignoval. Dvakrát. Dobrou asistencí se prezentoval Hurka, který obral soupeře o kelímky. K aktivně hrající šestici se připojili ještě za postranní čarou se připravující Nechvíla a Slavíček. Dějištěm společného tempáckého snažení byl již tradičně svatostánek Legenda. A Tempáci byli při chuti (někdo možná i skóroval). Výtečný týmový výkon končil až v ranních hodinách.

Závěrem by se snad ještě hodilo dodat, že jsme vlastně první. No a co.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - SK Třeboradice B 3:0 (2:0)