FC Tempo Praha

U12: Cenná výhra nad Slavií

26.10.2016 11:31   Libor Koller  

Zápas klukům ukázal, že se dá porazit každý tým, bez ohledu jaké dresy nosí, jaká je jeho historie a popularita.

Pochvala patří všem. Brankáři předvedli parádní zákroky, překvapivé rozehry, tak jak by to mělo být. V obranné fázi jsme dobře předskakovali, doráželi soupeře, vyjížděli do volného prostoru a hlavně se po ztrátě míče všichni vraceli, což soupeři dělalo velké problémy před i při zakončení. Toto nám trvalo první dvě třetiny. Ve třetí, pod dojmem, že je to o šest branek, se tak to trochu polevilo. 

Slavii jsme dovolili jen dvě branky, což hovoří za vše. Dopředu jsme předváděli pohledné kombinace a individuální výkony. Plno zakončení a poté dobíhání nám přineslo plno šancí a branek. Někdy nám to pokazilo pomalé zpracování a příprava na střelu. Nicméně nebýt pětkrát nastřelené konstrukce branky soupeře, tak mohl být brankový rozdíl větší. 
POZORNOST, OBĚTAVOST, CHTĚNÍ A UMĚNÍ to vše shrnuje sobotní výkon.

Neměl by to být jen jeden zápas. Musíme se chtít pořád zlepšovat a pracovat na sobě, aby to bylo KAŽDÝ zápas lepší a lepší. Chtějme se naučit hrát NAPLNO celý zápas, i když se vyhrává či prohrává. Pak by nás nemělo nic překvapit. To se samozřejmě týká i Benešova, který také bude bojovat a hrát naplno.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Slavia Praha 7:2 (3:1)