FC Tempo Praha

Muži B: Král je mrtev, ať žije král

3.11.2016 14:29   Patrik Baroch  

Plán na převrat v Benfice zhatila Česká Zrádcovská Unie.

Benfika se nesla na vlně neuspokojivých výsledků a nespokojenost některých hráčů rostla. Nad Tempem visela revoluce. Hlavní iniciativu na sebe vzal Jirka Žalud, zvaný též jako Lhotecký Guy Fawkes, nebo jako Žaludový král, či Král žaludů. A v nepřítomnosti lodivoda Dedka převzal kontrolu nad tempáckým béčkem. 

Zdálo se, že za jeho vlády Tempo jen a jen vzkvétá. Jirka ale chystal ďábelský plán. 5. listopadu měl být uskutečněn. Jednalo se o tradiční, pro někoho možná staromódní, způsob. Zamýšlel vyhodit tempácké šatny do povětří. Od původního Guye Fawkse se ale poučil a připravil si i záložní plán, který nesl pracovní název "třetí pražská defenestrace". Mělo jít o vyhození trenéra Dedka z ikonického okénka s výhledem na hřiště. To ale zdaleka nebyl ten nejhorší plánovaný čin. Jirka chtěl zajít ještě dál. Vymyslel akt tak ohavný, že by snad nikoho nikdy nenapadl. Zamýšlel změnit týmovou taktiku! Míče se teď už neměly sklepávat pod sebe, ale do stran! Dále neustále mluvil o bonbonech značky TicTac, nebo o jakýchsi geometrických útvarech (snad to byly kosočtverce, možná trojúhelníky), které údajně praktikuje AC Milán.

K žádné z akcí nicméně nedošlo, jelikož ČZU (pravděpodobně Česká Zrádcovská Unie) jeho snažení zhatila. Jediné, co ho tak nakonec mohlo potěšit, byl fakt, že se na něj přišlo podívat více lidí než na pana prezidenta a jeho Brady, a že tradičně servírovaný gulášek se nemusel jíst s Hůlkou ani s hůlkami.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - ČZU Praha 2:4 (1:1)