FC Tempo Praha

Muži B: Spravedlivá remíza

6.4.2017 10:04   Jiří Nechvíla  

Tempo na Kačerově dvakrát vedlo, ale odvezlo nakonec jen bod.

Než začal zápas, jedna věc se oproti předchozímu utkání vrátila do starých kolejí. Vojta přišel pozdě na sraz. Tentokrát se mu ráno rozsypal cukr se solí na podlahu, a musel tak zrnko po zrnku roztřídit do příslušných nádob. Vzhledem k tomu, že přišel pozdě asi jen o deset minut, tak to zvládl vcelku obstojně.

Co se týče zápasu, tak se opět odehrával na velmi špatné a tvrdé umělé trávě. Soupeř byl vzhledem k postavení v tabulce velmi dobře takticky připraven. Hrál disciplinovaně s vysunutým presinkem. To nás podle mě trochu překvapilo a určitě jsme čekali jednodušší zápas. V první půli jsme byli fotbalovější a vytvořili si několik šancí. Jednu z nich jsme dokázali proměnit. Hurka nás pěknou ukrytou střelou k tyči poslal do vedení. Soupeř do poločasu stihl vyrovnat z centru, který nečekaně doplachtil až do naší branky. Druhý gól jsme dali po akci pravé strany, kterou gólově ukončil Kolařík.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi špatně, soupeř nás začal přehrávat ve středu hřiště a pramenil z toho gól, po pěkném centru do vápna se hlavou prosadil kačerovský hráč. Poté se hra vyrovnala a šance přišly na obou stranách. Nejprve jsme měli velkou šanci z rohu, kdy brankář vytahoval střelu Žaluda z brankové čáry, poté domácím nebyl uznán gól kvůli faulu na Kuchaře.

Zápas tedy skončil spravedlivě remízou a v příštím kole nás doma čekají Ďáblice B.

Zápasy:

SK Gordic Praha Kačerov - FC Tempo Praha B 2:2 (1:2)