FC Tempo Praha

Muži B: Výhra získaná v závěru

12.4.2017 12:05   Jiří Nechvíla  

Tempo využilo přesilovku a zdolalo rezervu Ďáblic 4:2.

V pořadí třetí zápas tohoto roku jsme opět hráli na umělé trávě. Tentokrát poprvé na naší nové umělé trávě, což byla pro tělo i fotbal příjemná změna. Oproti poslednímu nepovedenému zápasu na Kačerově se sestava změnila jen nepatrně, ale výkon byl mnohem lepší. Soupeř chtěl hrát také fotbal, a tak byl k vidění poměrně koukatelný zápas.

První šanci na gól jsme zahodili my. Jindra, který šel ze strany sám na brankáře, ještě nepřesně hledal ve vápně Pepu Hurku. O chvíli později jsme se ujali vedení po centru, který si srazil do vlastní sítě hráč Ďáblic. Ďáblice si nemohly vytvořit šanci, a tak jsme jim jednu nabídli sami. Ve vápně nešikovným zákrokem Nechvíla nabídnul hostům penaltu, kterou hosté nepohrdli. Těsně před koncem poločasu šel ještě sám na brankáře útočník Ďáblic, ale také zvolil místo střely přihrávku, kterou naše obrana dokázala odvrátit. První poločas tedy skončil nerozhodným stavem.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji. Jindra se ocitl v podobné situaci jako v prvním poločase ale tentokrát zvolil střelu a prostřelil hostujícího brankáře. Poté se odehrála sporná situace, po které byl vyloučen hostující hráč. To protestující Ďáblice vehementně nakoplo a začaly nás tlačit před naši bránu. Tlak jsme neustáli, po pravé straně se uvolnil hostují hráč a prostřelil Kuchaře. Ďáblice se snažily o obrat, ale to se jim v deseti vymstilo. Nejprve se trefil Žalud a ke konci utkání zpečetil naši výhru střelou k tyči Hurka.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - SK Ďáblice B 4:2 (1:1)