FC Tempo Praha

Muži B: Prodloužená série

3.5.2017 22:35   Jiří Nechvíla  

Benfika drží jarní neporazitelnost, zvítězila v Třeboradicích.

Tempo přijelo na hřiště Třeboradic v poměrně dobrém rozpoložení. Nejvíce usměvavý byl nezvykle Jindra. Ten byl v kabině vtípek co vtípek a dokonce se vsadil s Jirkou Žaludem o to, že na rozdíl od něho dá dnes gól. Vojta tradičně přišel na sraz opět pozdě. Na obličeji Petra Dedka bylo znát, že přišlo jaro a rozkvétají květiny. V týdnu jsme měli videorozbor minulého zápasu, takže taktická byla před zápasem velice přísná. Na to navázala i rozcvička, které se tentokrát ujal Ebu a měla ligové parametry.

Začátek zápasu jsme ale vůbec nezachytili. Po rychlé akci z pravé strany a následného centru na malé vápno se k míči dokázal dostat domácí útočník a Třeboradice se velmi rychle dostaly do vedení. To nás dost opařilo a Třeboradice byly lepším týmem. Přečkali jsme několik příležitostí domácích a do zápasu jsme se vrátili proměněnou standardkou. Pěkný centr Žaluda umístil hlavou nechytatelně Ondra Schwank. Misky vah se přelily na naši stranu a za chvíli unikl Jindra také po pravé straně a střelou pod břevno nedal brankáři žádnou šanci. Do kabin jsme tedy šli s jednobrankovým vedením.

Do druhé půle jsme zvolili vyčkávací taktiku, kdy jsme zalezli na naši půlku a vyčkávali na chybu domácích, která by vedla k rychlému brejku. Bohužel jsme se nedokázali vyvarovat zbytečných faulů okolo vápna, a tak Třeboradice hrozily zejména ze standardek. Z jedné takové zazvonila na naší brance tyč. Nám se brejky příliš nedařily a pokud jsme už šli do přečíslení, vždy jsme to špatně vyřešili. Ke konci zápasu mohl odvrátit prohrání sázky Jirka Žalud, ale jeho střela zpoza vápna jen o kousek minula pravou tyč. Do konce zápasu se pak již nic výrazného nestalo, my jsme mohli slavit vítězství a Jindra si zkasíroval Jirku o pěkných 100 korun.

Na příští zápas, který se hraje v sobotu 6.5. od 17:00 na domácí půdě již budu fyzicky přítomen a rád se opět podělím o své dojmy.

Zápasy:

SK Třeboradice B - FC Tempo Praha B 1:2 (1:2)