FC Tempo Praha

U12: Vysoké vítězství a debakl

11.9.2017 22:34   Dominik Kadlec  

Jedna skupina si hravě poradila s Újezdem Praha 4, ta druhá nestíhala proti Bohemians.

Újezd Praha 4 - Tempo
Utkání s Újezdem kluci od začátku kontrolovali, měli převahu v poli vyjádřenou držením míče a množstvím šancí. Konečný výsledek 17:0 odpovídá vývoji. Pochvala klukům, že se snažili dávat další a další góly.

Tempo - Bohemians 1905
Přesný opak utkání s Újezdem. Bohemians jsou zřejmě nejkvalitnějším soupeřem v soutěži a to nám dali jasně znát. První třetinu jsme s nimi dokázali nasazením a zodpovědností v obranné fázi držet krok a prohráli jsme ji 0:3. V této třetině jsme měli i pár šancí, a to přestože naše hra dopředu nebyla dobrá. Při rozehrávce od branky chyběl pohyb a většina míčů končila v autu, po výkopu od brankáře. Zato soupeř nám znepříjemňoval bránění neustálou rotací hráčů a přihrávkami za obranu. Ve druhé třetině přišla krizová chvíle, kdy jsme inkasovali branku a v následných asi třech minutách další čtyři, kdy jsme ztratili míč okamžitě po rozehrávce na polovině hřiště. V takových chvílích by měla směřovat rozehrávka co nejrychleji na co nejméně doteků na soupeřovu polovinu, bohužel to nejsme schopni přenést z tréninku do zápasu. Najednou to bylo 0:10 a bylo po zápase v našich hlavách.

Byla to pro nás tvrdá lekce a my na ni musíme správně zareagovat, trénovat soustředěněji, abychom se vyvarovali takových situací, jako je po rozehrávce a hlavně neklopit hlavu. Další soupeři již budou hratelnější a s nimi se musíme odvážně a dravě prát o body.

Zápasy:

SK Újezd Praha 4 B - FC Tempo Praha D 0:17 (0:7)
FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 0:24 (0:8)