FC Tempo Praha

U13: Z Písku v dobré náladě

19.9.2017 23:39   Libor Koller  

Tempáci soupeře předčili herně i výsledkově.

Tak se kluci dočkali i výsledkového úspěchu, který je pro ně důležitější než pro nás trenéry. Po dobrém výkonu jak do útoku, tak do obrany, se kluci lepší zápas od zápasu. Všechny třetiny vyzněly pro nás, jak herně, tak výsledkově. Utkání v Písku jsme mohli rozhodnout už v první třetině, kdy jsme nastřelili čtyřikrát tyč a ještě mnoho zakončení šlo těsně mimo. Výsledek 1:2 dával bojovným domácím šance do další části utkání.

To kluci nepřipustili a přidali ve druhé třetině ještě tři branky. Soupeře včasným vracením se moc do zakončení nepouštěli. Když ano, tak si Johny Hanz svoji branku dobře střežil. Ve třetí už jsme přidávali branky po dobrém atakování soupeře při rozehrávce a zisku míče na polovině soupeře.

V utkání se nám dařilo dobře "uklízet" míče do branky podél velikého brankáře, který nám dělal na začátku utkání problémy. Naopak bolestí je včasné dostupování soupeře s míčem a nenechat ho jednoduše otočit k naší brance a částečně rozehra od branky. Ale to už je na klucích, jak budou trénovat a sami se budou chtít zlepšovat.

Zápasy:

FC Písek - FC Tempo Praha 2:9 (1:2)