FC Tempo Praha

U13: Příbram na Tempo nestačila

27.9.2017 12:05   Libor Koller  

Tempáci potvrdili zlepšující se výkony a favorita jasně přehráli.

Utkání s Příbramí od začátku ukazovalo, že chceme za každou cenu uspět a navázat na zlepšující se výkony. Aktivním napadání soupeře jsme si vytvářeli střelecké příležitosti a nepouštěli Příbramáky na dostřel k naší brance. Dvě třetiny utkání jsme byli jasně lepším týmem. Individuální akce, náběhy za obranu, včasné dostupování soupeře, střely ze střední vzdálenosti a pohyb bez míče dělal soupeři veliký problém. Výsledkem byl stav 10:4, který si kluci zasloužili, což soupeř špatně nesl.

Do třetí hosté vstoupili hodně agresivně v osobních soubojích a chtěli nás zastrašit a rozhodit, ale kluci se nenechali. Dobře se vraceli a pomáhali si. Bylo vidět, že nám ubývají síly po dvou třetinách stálého napadání. Příbram byla v této fázi lepší a měla častěji míč. My jsme se snažili vyrážet do protiútoků. Což se nám dařilo a jednou jsme vsítili na rozdíl od soupeře, který narážel na zeď v brance jménem Johny Kuba.

Vítězství ve všech třech třetinách a hlavně hra se musela všem líbit. Bohužel hostům asi ne, protože někteří hráči odmítli podání rukou po zápase. V utkání bych vyzvedl mimořádný výkon Fíly, který si v určitých fázích zápasu dělal se soupeřem co chtěl. Jeho pět branek a tři asistence a sólo přes tři hráče, položení brankáře a následně do prázdné brány se muselo opravdu líbit a bylo ozdobou zápasu.

Zápasy:

FC Tempo Praha - 1.FK Příbram 11:4 (7:3)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:57)