FC Tempo Praha

U15/U14: Vyrovnat jsme nestihli

11.10.2017 12:54   Ladislav Funk  

Třetí tým starších žáků prohrál na Libuši 3:4.

Do zápasu s Libuší jsme vstoupili vlažně a soupeř neotálel s trestáním naší ležérnosti. Libuš hrozila nejvíce samostatnými úniky ze středu hřiště, kde jsme nedokázali včas přistoupit k protihráči, a tak pro rychlonohého útočníka domácích nebyl problém větrat naši obranu s velkou pravidelností. Dva ze samostatných nájezdů se ujaly a třetí branku soupeř vstřelil po volném nepřímém kopu, kdy jsme přebírali míč od brankáře ještě v našem pokutovém území. Po vystřídání jsme začali přebírat otěže zápasu a po dvou za sebou rychle padnoucích brankách se strany střídaly za stavu 3:2.

Ve druhém poločase jsme měli daleko více ze hry a hrozili jsme díky samostatným nájezdům, ovšem jejich proměňování se nám nedařilo. Naopak soupeř udeřil opět samostatným nájezdem počtvrté. Naše snaha o vyrovnání ovšem pokračovala, ale vždy se zastavila na brankáři domácích. Do konce zápasu jsme už jen snížili na 4:3.

Jednoznačně nepřípustné je chování některých hráčů, které vyústilo i v pozápasovou červenou kartu. Místo toho, aby se kluci soustředili na výkon a hnali se za vítězstvím na hřišti, řeší výkon někoho úplně jiného a sami se rozptylují.

Zápasy:

SK Libuš 838 B - FC Tempo Praha C 4:3 (3:2)