FC Tempo Praha

U14: Tempový zápas v Budějovicích

23.10.2017 23:07   Petr Havlíček  

Trenér Havlíček označil soupeře za zatím nejhernější tým soutěže.

Pod hlavičkou SKP České Budějovice nastoupili o rok mladší hráči Dynama, tedy výběrový tým nejlepších hráčů regionu ročníku 2005. První poločas byl velký fofr, což nás hlavně v úplném úvodu velmi překvapilo. Hrozili jsme především z protiútoků a kolmých přihrávek a snažili jsme se také agresivně napadat, nedokázali jsme si ale odpočinout přidržením míče. Problémem také bylo časté prolétávání uprostřed hřiště a pozdní dostupování hráčů.

Hned v úvodu druhého poločasu jsme zvýšili na 3:1 a v rychlém sledu si tvořili další šance. To soupeře zřejmě zaskočilo. Našim klukům se daleko lépe než v prvním poločase dařilo dostupovat hráče, přidržet míč a také jsme získali střed hřiště. Díky tomu nebyla naše hra tolik zaměřená na brejky a ve větší míře se objevovala skupinová součinnost.

Hráče musíme pochválit za enormní nasazení, společné naladění na zápas a zvýšenou komunikaci na hřišti oproti minulým zápasům. Pochvalu si zaslouží také domácí kluci, kteří byli zatím jednoznačně nejvíc herním týmem soutěže. Děkujeme za přínosný a tempový zápas a děkujeme také rodičům, kteří nás přijeli na jih Čech podpořit!

Zápasy:

SKP České Budějovice - FC Tempo Praha 1:4 (1:2)