FC Tempo Praha

Muži B: Stačili jsme jen korigovat

22.11.2017 16:20   Jiří Nechvíla  

Poslední zápas podzimu na Braníku výsledkově ani herně nevyšel.

Sestava byla velmi zajímavě poskládaná. Z dokopné A-mužstva nás posílil Jan Kuchař s 0,6 a Víťa Klajbl s 0,3 promile. Dále čerstvej Páťa Baroch, který se rozlučky A-týmu nemohl zúčastnit, jelikož doma hledal ztracenou pantofli. To mi připomnělo Vojtu Rejmíše, který přišel pozdě na sraz, jelikož si na půli cesty vzpomněl, že doma zapomněl pravý chránič. Když byl opět na půli cesty, tak vzpomněl, že doma zapomněl i levý chránič. Legenda a kapitán týmu se při rozcvičce utvrdil, že ho bolavej zadek nepustí do hry, a tak musel nastoupit Petr "zlevněné vstupné" Dedek. Na střídání tedy zůstal univerzál Jirka Hron a nehrající sekretář klubu Libor Koubek.

Braník do zápasu vstoupil kombinačním fotbalem a postupně se prokombinoval ke třem brankám. V první půli nám nedal skoro vůbec čuchnout a jasně nás přehrával.

Ve druhé půli Braník prostřídal a výrazně polevil. Toho jsme využili a Petr Dedek dokázal snížit. Následně se dostal ještě ke dvěma slibným šancím a zejména ta druhá volala po gólu a zdramatizování zápasu. Bohužel se tak nestalo a Braník si závěr zápasu v klidu pohlídal.

I když jsme konec podzimu výsledkově nezvládli, dá se pořád hovořit o dobře rozehrané sezoně a čeká nás zajímavé jaro.

Zápasy:

ABC Braník B - FC Tempo Praha B 3:1 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:45)