FC Tempo Praha

U14: Tři přípravná utkání za týden

4.12.2017 10:07   Petr Havlíček  

Tempáci sehráli zápasy s Bohemkou, Cholupicemi a Chomutovem.

V zápase proti o rok mladším klukům Bohemky jsme byli k výkonu kritičtí. Naším kritériem totiž není číselný výsledek ani úspěšnost prováděných činností (nepovedené přihrávky, ztracené míče, prohrané souboje), ale touha hrát (= být zapojen co nejvíce) a snaha o maximálně herní projev. Bohužel nabídková činnost byla velmi malá, to vedlo k častému předržování míče, případně necíleným nákopům, a tak jsme místo fotbalu hráli jakousi proráženou či nakopávanou.

Proti Cholupicím jsme záměrně vyměnili téměř všem klukům posty, aby si vyzkoušeli hrát i v jiných prostorech a s jinými návyky. Na některých to bylo znát více, na některých méně. Občas jsme byli vzadu poměrně lehkovážní a vzniklo z toho několik zbytečných závarů soupeře.

S Chomutovem jsme sehráli velmi pěkné a rychlé utkání, ve kterém obě strany předvedly několik vynikajících akcí směrem dopředu, ale také nekvalitní momenty v obranné činnosti.

Děkujeme rodičům za podporu i za odvoz kluků do Štěrbohol při středeční složitější dopravní situaci. Také přejeme všem třem soupeřům, aby nadále pokračovali v konstruktivní výchovné práci v příjemné atmosféře.

Zápasy:

Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha 3:4 (2:1)
FC Tempo Praha - TJ Sokol Cholupice 2:3 (1:1)
FC Tempo Praha - Junior Chomutov 3:4 (3:2)