FC Tempo Praha

Muži A: Chyběla zkušenost

26.2.2018 14:17   Petr Vanko  

Druhá středeční příprava v řadě, opět zima a tentokrát prohra s Újezdem nad Lesy.

Soupeř stejně jako my nastoupil v hodně omlazené sestavě oproti podzimní přeborové části a hrál se velmi svižný zápas na obě strany. V prvním poločase se nám dařilo být aktivní, ale museli jsme se mít na pozoru, protože hosté využívali každý prostor pro brejk. Do vedení nás dostal přímý kop Vltavského, který trefil krásně na přední tyč - 1:0. Aktivní soupeř ale dokázal srovnat. Po nešikovném souboji se kopala penalta, na kterou Pacovský nedosáhl - 1:1. Pak nás zachránilo břevno, stejně jako brankáře Újezda po přímém kopu Geisslera.

Ve druhém poločase nám chyběla větší zkušenost, kterou kluci z dorostu stále sbírají a soupeř toho začal využívat. Měli jsme větší problémy v rozehrávce, v útoku jsme neudrželi míč a jeden z brejků Újezd potrestal a zaslouženě vyhrál - 1:2.

Trenér Petr Vanko: "Zápas měl velmi slušné tempo, makali jsme až do konce, ale postupně se nám ze hry vytrácela kvalita. Jsem rád, že sbíráme zkušenosti a pro kluky z dorostu je to velká škola. Bohužel jsme utkání výsledkově ztratili, ale snad se to v jarní části zase otočí. Spokojený jsem celkem s prvním poločasem, ve druhém nám chyběla větší kvalita ve všech řadách, zejména v útočné fázi, z čehož těžil soupeř svými brejky a jeden nakonec i proměnil."

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Újezd nad Lesy 1:2 (1:1)