FC Tempo Praha

U13: Parádní zápas se Spartou

3.4.2018 11:15   Libor Koller  

I přes porážku se Tempáci za výkon proti partnerskému klubu nemají za co stydět.

Už to, že soupeř přijel na utkání s dvěma sedmičkami a ročníkem 05 (což není u nich obvyklé), je známka toho, že nečekali snadný zápas.

První třetina vyzněla střelecky pro hosty i když jsme herně nezaostávali. Sparta měla rychlý přechod do protiútoku a nám chybělo rychlejší přepnutí útok-obrana. Inkasovali jsme po přečíslení a nedohrávání soupeře.

Ve druhé jsme dali soupeři minimum prostoru a hned byla hra vyrovnaná a místy jsme byli lepší a soupeře přitlačili na svoji polovinu. Odměnou nám byl dlouho vyrovnaný výsledek a až na konci třetiny, kdy nám ubývaly síly, jsme inkasovali.

I v poslední pokračoval náš velmi dobrý výkon, jen škoda, že jsme neproměnili šance, do kterých jsme se dostali po rychlých rozehrách a dobrém přechodu do útoku. Ke konci utkání už toho měli kluci dost i proto, že jsme mohli střídat jen tři hráče. Na rozdíl od Sparty, která odehrála utkání se dvěma sedmičkami a ve velkém tempu.

Proto musím kluky pochválit za utkání, které bylo parádní a muselo se líbit všem, co se přišli podívat. Je vidět, že dokážete hrát i se soupeřem, který už hraje s jinou kategorií a trénuje vícekrát. Proto na tréninku vždy trénujte naplno. To, co a jak natrénujete, zůstane jen vám.