FC Tempo Praha

U13: Na vítězné vlně

29.4.2018 10:31   Jakub Maláček  

Druhý tým v pražské soutěži je na jaře zatím stoprocentní.

Vršovice
Utkání ovlivnily tři rychlé branky, které jsme dokázali soupeři za pět minut vstřelit. Mohli jsme se uklidnit a zápas si užít. To se také stalo a skóre narůstalo v náš prospěch. Škoda jen výpadku ve druhém poločase, kdy jsme třikrát inkasovali zcela zbytečně, jen díky ztrátě koncentrace.

Radotín
Zápas, na který jsme se těšili, přímý boj o třetí místo v tabulce. Nezačali jsme ho ale dobře, domácích bylo plné hřiště, především pak tlak na naši rozehrávku nám činil velké potíže a docházelo ke ztrátám v nebezpečných prostorech před naší brankou. K tomu jsme se často věnovali diskuzím a hádkám s protihráči a výsledkem bylo poločasové, zasloužené, vedení 4:1 Radotína. Všichni jsme ale cítili, že to není ztracené utkání, že ho dokážeme  otočit. To se také podařilo, druhá půle byla po všech směrech excelentní, každý se sebe dokázal vymáčknout úplné maximum, Radotín jsme rozebrali a zápas zaslouženě otočili. Krásný zápas, výborné individuální výkony.

Uhříněves
V dalším kole jsme na domácím hřišti přivítali Uhříněves, kde jsme se na podzim trápili a výsledek otáčeli až v samém závěru. To se tentokrát nestalo, vývoj utkání jsme měli od začátku pevně v rukou a to i přesto, že hosté úporně brání v šesti hráčích a předbrankový prostor je strašně přehuštěný. Je třeba soupeře roztáhnout, rozběhat a utahat. To jsme především ve druhém poločase dokázali a zaslouženě vyhráli. Skóre mohlo být výrazně vyšší, ale hostující brankář se činil a kvalita našeho zakončení tentokrát také nebyla stoprocentní.  

Zápasy:

FC Tempo Praha C - SK Union Vršovice B 13:3 (7:0)
SC Olympia Radotín - FC Tempo Praha C 4:5 (3:1)
FC Tempo Praha C - SK Čechie Uhříněves 11:1 (3:0)