FC Tempo Praha

U14: Náročný zápas na Admiře

28.5.2018 10:37   Petr Havlíček  

Nakonec skončil porážkou, ale hráči si odnesli cennou lekci.

Úvod náročného zápasu na Admiře byl opatrný z obou stran, než si první šanci vytvořili domácí. Nám se v prvních dvaceti minutách vcelku dařilo dostávat z vlastní poloviny, ale ve finální třetině jsme se dostali pouze ke dvěma střelám z dálky. Jinak nás většinou zastavili urostlí stopeři Admiry. Druhá polovina poločasu nám bohužel vůbec nevyšla - nedostávali jsme se k míči, první gól dostali po několikátém průniku přes naši levou stranu a druhý gól po ztrátě míče na středu hřiště v útočném postavení zbytku týmu.

S nepříznivým stavem však kluci chtěli hnout a ve druhém poločase dlouho nepouštěli Admiru k zakončení. Na druhé straně jsme trefili břevno a po chybě domácích stoperů nakonec snížili na 1:2. Z lehké převahy nás ale dostala série našich chyb, kdy jsme měli třikrát míč na noze, ale nedokázali ho domácím sebrat a inkasovali třetí branku. V závěru jsme se snažili zjednodušenou hrou znovu dostat do zápasu, nicméně kolem vápna i ve vápně jsme byli pomalí a nedůrazní.

Po delší době jsme sehráli utkání, které donutilo kluky k maximálnímu nasazení a které nám dalo cennou lekci do další práce. Přestože jsme hlavně v úvodu dostávali poměrně dost prostoru ve středu hřiště, pouze málokrát se nám podařilo vystavět hru před branku soupeře. Trápil nás i odhad na míč a chyběl nám důraz v pokutových územích na obou stranách. Rodičům děkujeme za podporu a Admiře gratulujeme k vítězství!

Zápasy:

FK Admira Praha - FC Tempo Praha 3:1 (2:0)