FC Tempo Praha

Muži B: Další zbytečná ztráta

30.5.2018 19:13   Jiří Nechvíla  

Na tempáckou defenzívu stačily brejky ČZU a její dva šikovní útočníci.

Další nevydařený zápas má za sebou Benfika. Tentokrát všechny body odevzdala ČZU. Fotbalovost byla sice na naší straně, ale proti houževnatému soupeři to nestačilo. Ten de facto celý zápas odbránil na své půlce a ke vstřelení všech tří gólů jim stačilo jejich útočné duo, které několikrát proškolilo naši obranu.

Zápas začal nejhůře, jak mohl, a již po pár minutách jsme prohrávali díky nedůrazu před naším vápnem. Do zápasu jsme se vrátili po závaru v pokutovém území ČZU, kde se k míči dostal Dedek a dopravil ho do sítě. Těsně před koncem první půle nás opět proškolili jejich šikovní útočníci, kdy se jeden dobře ve vápně uvolnil a pohodlně dostal domácí opět do vedení.

Druhý poločas opět probíhal především na půlce ČZU a po našem centru vyrazil brankář míč pouze k Dedkovi, který si připsal druhou srovnávací branku. Následně jsme soupeře sevřeli na jeho polovině, ale nedařilo se nám dostávat do šancí. Naopak z několika jejich odkopů se zrodily nebezpečné brejky. S jedním takovým si dokázal jejich útočník opět poradit a strhnul vedení na stranu svého týmu. Nám už se do konce zápasu nepodařilo vyrovnat, a tak se musíme smířit s další bodovou a zbytečnou ztrátou.

Zápasy:

ČZU Praha - FC Tempo Praha B 3:2 (2:1)