FC Tempo Praha

Muži A: Sedm kulí od Třeboradic

13.6.2018 11:33   Petr Vanko  

Tempu se vydařil první poločas, ale po změně stran zkušený soupeř dominoval.

Předposlední kolo se hrálo ve stejném čase a my jsme v sobotním dopoledni hráli na půdě jasného vítěze soutěže Třeboradic.

První poločas se vyvíjel ještě velmi slibně. Pacovský v tutovce vychytal Fajtla, aby pak Bláha svůj přímý kop trefil přesně a vedli jsme - 0:1. Pak měl obrovskou šanci Trojan, když mu namazal brankář Prebsl, ale náš benjamínek šanci prováhal. Trest přišel těsně před odchodem do kabin. Kadlec z brejku utekl a nedal Pacovskému šanci - 1:1.

Po přestávce tentýž hráč obrat dokonal. Střelu z přímého kopu téměř ze středového kruhu opřel do tyče a od našeho brankáře se míč nešťastně odrazil za čáru - 2:1. Kalich hořkosti jsme si pak začali vypíjet po velkých locích. Bláha šel sám na branku, byl stažen, ale červená karta ani faul se nepískal, a tak vracející se Červenka skluzem míč vypíchl a bylo po šanci. Na druhé straně už se soupeř prosazoval téměř ze všeho, co měl. Skóre tak začalo narůstat. Co střela, to výstavní gól. Výsledek 7:1 tak odpovídá střetu domácí parády a zkušenosti a naší naivity a impotence v koncovce. Za zmínku ještě určitě stojí břevno Bláhy a naše další tři šance, které jsme však zakončili velmi mizerně.

Jiří Tesař (Třeboradice): "První poločas byl ještě relativně vyrovnaný. Přestože jsme měli víc šancí, tak jsme po trestňáku prohrávali. Naštěstí se nám do poločasu podařilo vyrovnat a ve druhém jsme dominovali a soupeře jasně přehráli, dali šest branek a mohli přidat i víc. Byl to jeden z nejpodařenějších poločasů sezony."

Petr Vanko (Tempo): "V první polovině jsme to měli velmi dobře rozehrané. Bohužel jsme náskok nenavýšili a soupeř trestal naší naivitu v útočení. Je vidět, že nám ještě chybí ta zkušenost a vyspělost, když vedeme nebo se hraje remízový zápas. Zase je to další zkušenost a gratuluji Třeboradicím k titulu."

Nejlepší hráč Třeboradic: Tomáš Kadlec
Nejlepší hráč Tempa: Lukas Tománek
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Tomáš Kadlec (Třeboradice)

Zápasy:

SK Třeboradice - FC Tempo Praha 7:1 (1:1) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:31)