FC Tempo Praha

Muži A: Lekce z produktivity

12.9.2018 14:07   Petr Vanko  

Silný tým Přední Kopaniny trestal naše chyby a po zásluze zvítězil 4:0.

FC Přední Kopanina - FC Tempo Praha 4:0 FC Přední Kopanina - FC Tempo Praha 4:0
Konečně jsme zaznamenali výhru a na domácí vítězství s Podolím jsme chtěli navázat bodovým ziskem na Kopanině.

Soupeř hraje ve velké formě, prakticky obměnil skoro celý tým a určitě bude patřit mezi vážné aspiranty na vítězství v celé sezóně. Nechtěli jsme se však vzdávat dopředu a v prvním poločase jsme byli více než rovnocenným soupeřem. Bohužel jsme však byli těžce neproduktivní a i když jsme nehráli vůbec špatně, tak při odchodu do kabin bylo skóre 2:0 pro domácí. Domácí každé naše zaváhání nekompromisně potrestali a my jsme byli k domácí obraně velmi milosrdní. Nejprve jsme vůbec nezachytili náběh Řežábka do zformované obrany a ten sám před Pacovským nezaváhal - 1:0. Chyba v rozehrávce pak vedla k jednoduché situaci 3 na 1 a Cvrček i s trochou štěstí nakonec dopravil míč do sítě - 2:0. Volej Šmídka z deseti metrů bohužel mezi tři tyče nezapadl a Vltavský v nájezdu neprostřelil Mačího.

Po přestávce už přece jen Kopanina srovnala hru, ale jak Pacovský, tak Mačí na druhé straně své týmy podrželi. Když jsme Mačího překonali, tak mu pomohla tyč, a tak bylo víceméně jasné, že gól prostě nedáme. To se také stalo a v posledních osmi minutách ještě soupeř z brejků skóre navýšil. Nejprve Vágner - 3:0 a posléze Urban - 4:0.

Trenér Petr Vanko: "Herně jdeme nahoru, ale Kopanina dnes ukázala, že kvalita se dokáže prosadit. Uděláme chybu a inkasujeme, na druhé straně to nejsme schopni potrestat. Každopádně věřím, že když budeme hrát takto, tak výsledky přijdou."

Zápasy:

FC Přední Kopanina - FC Tempo Praha 4:0 (2:0) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:26)