FC Tempo Praha

U13: Pět branek za sedm minut

25.9.2018 11:36   Dominik Kadlec  

Nepovedený úsek rozhodl o porážce Tempáků v herně vyrovnaném zápase v Budějovicích.

Utkání s SKP bylo vyrovnané. Začali jsme dobře a vedli jsme ještě v 55. minutě 2:1. Za tohoto stavu jsme měli dvě obrovské šance, kdy kluci neproměnili samostatné nájezdy. Na druhé straně jsme inkasovali z penalty. Po této brance získal SKP převahu a kluci se nedokázali vrátit do hry. Přesto jsme opět měli samostatný nájezd, který jsme neproměnili a na druhé straně jsme inkasovali 5 branek v rozmezí 7 minut.

Když vezmu hru čistě z fotbalového pohledu, tak hra snese měřítko, zejména po soupeřovo vápno nám to jde slušně. K fotbalu je však třeba přidat nasazení a to ne všichni měli po celý zápas. Kdo ho měl, byl Víťa a odnesl to po první třetině pořádnou boulí na hlavě a nocí v nemocnici, po nezaviněném střetu se soupeřem. Víťa do té doby bránil, útočil, byl všude. Jeho absence byla velkou ztrátou, ale to nás nemůže rozhodit.

Často zde píši, že nás soupeř přetlačil nakopávanými míči, tentokrát tomu tak nebylo, soupeř se snažil hrát fotbal od vlastní branky. Fanoušci SKP se chovali také slušně a povzbuzovali svůj tým. Takový by měla byt prezentace klubu SpSM.

Zápasy:

SKP České Budějovice - FC Tempo Praha 7:2 (2:2)