FC Tempo Praha

Muži A: Bez gólu i bez bodu

25.9.2018 20:49   Petr Vanko  

Tempo prohrálo na hřišti Hostivaře 0:1.

Třetí zápas na venkovním hřišti jsme hráli v Hostivaři již za velmi podzimních podmínek. Na půdě nováčka jsme za velkého větru chtěli konečně venku vstřelit branku a také bodovat. Ani jedno se bohužel nepodařilo. 

Hrál se vyrovnaný mač, kde oba týmy dobře bránily a šancí bylo pomálu. Do přestávky se prakticky nic vážného nestalo. Oba týmy si vytvořily jen náznaky šancí, ale bez brankového zúročení.

Po přestávce jsme měli velkou šanci, když se Štěpánek ocitl před brankářem, ale bohužel jej neprostřelil a když se na druhé straně trefil Proskočil, tak bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto - 1:0. My se snažili o nalezení okénka v obraně, které jsme sice našli, ale naše produktivita je prostě mizerná. Otevřenější obranu Tempa mohla potrestat i Hostivař, ale ani domácí střelci neměli přesnou mušku. Zápas tak skončil hubeným vítězstvím domácího nováčka.

Trenér Petr Vanko: "Třetí zápas venku a opět jsme bez vstřelené branky. Tentokrát jsme se soupeři nevyrovnali v nasazení. Domácí chtěli prostě všichni, u nás je to prostě málo. Zápas nenabídl moc krásy a potřebujeme bohužel stále mnoho šancí na vstřelení branky."

Zápasy:

SK Hostivař - FC Tempo Praha 1:0 (0:0) Video ze zápasu