FC Tempo Praha

Muži B: S Pragou branka nepadla

3.10.2018 11:43   Jiří Nechvíla  

Jak na průjem, z čeho se skládá prach a je Ordinace v Růžové zahradě podle skutečné události?

O zápase se příliš rozepisovat nebudu, jelikož to ani moc lidí příliš číst nebaví. Takže jen v krátkosti. Každej chvilku tahal pilku. Na šance jsme vyhráli, ale naši tradiční střelci neměli svůj den. Zápas mohl klidně skončit i naší prohrou, ale podržel nás mlaďoch v bráně. Remízu tak musíme brát a myslím, že stejně to má i soupeř. Samozřejmě gratulace Pepovi Hurkovi k základní sestavě. Trpělivost růže přináší.

Spíše bych se chtěl s vámi podělit o několik zajímavostí, které se probíraly v uplynulém týdnu v kabině a jedním životním příběhem. 

Nejdříve ale jedna rada ze života. Pokud si koupíte paprikovou klobásu u neověřeného stánkaře, tak s velkou pravděpodobností přijde na druhý den na záchodě nepříjemné překvapení, které jste celou noc cítili v žaludku. Pokud se tedy již stane, nikdy, ale nikdy, si neberte černé uhlí společně s Endiaronem. Pokud tak učiníte, tak se účinky těchto léků navzájem ruší a problém bude přetrvávat. Správný postup je následující. Po každé stolici si vezměte čtyřikrát tabletu černého uhlí a za 5 hodin 2 tablety Endiaronu. Problém je následně do druhého dne vyřešen.

Dále jste určitě nevěděli, že Morisův táta kandiduje do komunálních voleb za Starosty pro Prahu pod číslem 63. Erik Hyršl, muž, 50 let, poradce a konzultant v oblasti investic, motorkář Harley Davidson, bez politické příslušnosti, nezávislý kandidát.

Také bych chtěl potvrdit, že prach se skládá především z mrtvé lidské kůže. Téma prachu vzniklo, když nám před zápasem skrz okno svítilo ostré slunce a díky tomu bylo možné pozorovat spousty prachových částic pohybující se ve vzduchu a které vdechujeme. Vzhledem k jeho složení jsem upozornil Martina Petřeka, že vedle něj stojí nahatý Ondra Šváb, a tak vdechuje mrtvou kůži nejen z jeho bujných bicepsů, ale také z jeho penisu, varlat a análního otvoru.

Pokud vaše máma anebo přítelkyně sleduje Ordinaci v Růžové zahradě, nebo Ulici, vy kroutíte nevěřícně hlavou a nadáváte, tak se jim koukejte rychle omluvit. Děj těchto seriálů vychází ze skutečných událostí. Jeden opravdu velmi pikantní příběh se odehrál i v životě jednoho našeho spoluhráče a kamaráda, kterého nechci jmenovat. Z předešlých měsíců měl zaplacenou dovolenou se svojí přítelkyní. Vztah do termínu dovolené nevydržel. Dovolená šla stornovat, ale stálo by to spoustu peněz. Pojedou tedy jako kamarádi. Spoluhráč si ale nachází novou přítelkyni. U nové přítelkyně musí s pravdou ven. Dovolená již nejde stornovat. Spoluhráč se toho nebojí a jede na dovolenou se svojí bývalou přítelkyní. Jeho stávající přítelkyně se toho ale také nebojí a jede na dovolenou se svým bývalým přítelem. Přej a bude ti přáno. Vztah se buduje na vzájemné důvěře. Určitě všichni spali na oddělených postelích a nepili alkohol.

Kvíz na závěr. Poznáte osobu na titulní fotografii článku? Nápověda. Nejedná se o holčičku.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - TJ Praga 0:0 (0:0)