FC Tempo Praha

U12: S Vltavínem a na Bohemce

24.10.2018 20:46   David Perl   Michael Belda  

Proti mladším Klokanům si Tempáci s chutí zastříleli.

V sobotu jsme v rámci druhé soutěže přivítali v domácím prostředí tým Loko Vltavín. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a s chutí hrát. První poločas byl v naší režii a skončil 2:1 v náš prospěch.

Ve druhém poločase místo toho, abychom si vyzkoušeli naše kombinace a navýšili tak pohodlně skóre, začala soutěž o to, kdo vstřelí gól z větší vzdálenosti. Ke konci zápasu jsme zcela zapomněli bránit, a obdrželi tak v rychlém sledu dva góly, které obrátily výsledek, na což jsme již nebyli schopni reagovat.

I když není pro nás stále důležitý výsledek zápasu, mrzí nás projev ve druhé půli, který byl více o prosazení jednotlivce na úkor týmu – což není špatné, ale řešení situací bylo uspěchané a kluci nechtěli hledat více herních řešení a uchylovali se pouze ke střele. Opět zápas, ze kterého se lze jen ponaučit a díky za něj.

Zápas na Bohemce se hodně odvíjel od toho, jak s námi soupeř dokázal běhat. Ze začátku zápasu byli mladí Bohemáci všude a nám to dělalo problémy při rozehrávce i při přebírání hráčů. Už od poloviny druhé třetiny a s několika rychlými góly v zádech se nám čím dál víc dařilo držet míč a soupeře tak unavovat. Třetí třetina byla už vyloženě bagovka z naší strany.

Při zápase jsme hodně řešili klid v zakončení, protože první třetinu jsme zakončili zbrkle několik nadějných situací, a tak jsme si o tom začali povídat. I když je to běh na delší trať, tak to kluci zvládli přenést na hřiště poměrně rychle a od druhé třetiny už tam bylo k vidění naznačení střely, zasekávačka, prostrkávačka na ještě lépe postaveného hráče atd.

Zápasy:

FC Tempo Praha D - Loko Vltavín 2:3 (2:1)
Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha 5:13 (2:2)