FC Tempo Praha

Muži A: Nepochopitelné zkraty

29.10.2018 10:13   Petr Vanko  

Nejprve obrovská minela ve středu obrany a poté nedisciplinovanost Vltavského vzaly naději na dobrý výsledek proti Újezdu Praha 4.

Ve druhém kole po sobě jsme stáli proti dalšímu favoritovi, tentokrát vedoucí tým tabulky Újezd Praha 4.

Od začátku jsme však neměli ze soupeře přehnaný soupeř a byli jsme minimálně vyrovnaným týmem. Dokázali jsme být i nebezpeční, ale bohužel jsme mířili mimo branku. Nakonec jsme si však dokázali uštědřit dvě zásadní rány, které nás stály dobrý výsledek. Nejprve jsme z dalekonosného obranného odkopu Újezdu naprosto nepochopitelně přestali hrát a branka jak ze silvestrovského sestřihu znamenala vedení favorita - 0:1. Druhou ránu nám zasadila vlastní nedisciplinovanost. I přes zdůraznění před zápasem jsme se nechali vyprovokovat a Vltavský mířil předčasně pod sprchy. Z těchto direktů jsme se bohužel nevzpamatovali.

I po přestávce jsme se snažili, makali, bojovali, ale branku jsme dát nedokázali. Bohužel absence jednoho hráče byla znát a soupeř pak po střele Doležela vedení navýšil - 0:2. Znovu do zápasu jsme se mohli dostat po obrovské šanci, ale opět se ukázalo, že nedáme gól ani do prázdné branky. V závěru ještě pečetil skóre Jeřábek - 0:3.

Trenér Petr Vanko: "V plném počtu hráčů to byla naprosto vyrovnaná partie. Bohužel jsme se k prohře odsoudili sami. Chování před prvním gólem a před druhou žlutou kartou je prostě obrovská chyba a někdy mi nad našimi zkraty zůstává rozum stát. Samozřejmě obrovská pochvala, že jsme to nevzdali a makali až do konce, ale v deseti to pak bylo nad naše síly."

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Újezd Praha 4 0:3 (0:1) Video ze zápasu