FC Tempo Praha

U14: Vítězství nad Pískem

10.4.2019 16:32   Libor Koller  

Remíza by asi zápasu slušela více, přiznal trenér Libor Koller.

Utkání proti jednomu z nejlepších ve skupině se od začátku hrálo oboustranně ve vysokém tempu. Měli jsme více ze hry, ale hosté byli nebezpečnější. Lépe si tykali na přírodní trávě s míčem i pohybem. Po průnikovce se dostali do vedení a hrozili stále více. My jsme přežili situaci, kdy Klugino vykopl míč z prázdné branky a pak jsme do poločasu výsledek otočili dvěma góly Samona a Prochyna, který byl parádní.

Do druhé půle jsme vstoupili nejlépe, jak jsme mohli. Fíla dal průnikovku, Samos odcentroval, brankáři míč vypadl a Tomaso zavíral zadní tyč. Od této doby už hrálo jen jedno mužstvo a to hosté. Byť by to podle vývoje a rozpoložení v dané situaci mělo být naopak. Proč? Obava o výsledek? Na konci utkání ještě hosté nastřelili břevno a pak už rozhodčí pískal konec.

Musím říci, že mě zápas bavil. Nasazení, osobní souboje, plno fotbalových věcí. Takové zápasy všechny posouvají o krok dále. Písek ukázal svoji kvalitu a asi na konci zápasu kluky výsledek hodně bolel. Remíza by asi utkání slušela více.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Písek 3:1 (2:1)