FC Tempo Praha

Muži A: Sezóna končí zklamáním

16.6.2019 23:39   Rostislav Kohoutek  

V zápase o přeborovou záchranu nestačilo Tempo na domácí Třeboradice.

K poslednímu a veledůležitému utkání jsme zajížděli na půdu do Třeboradic. Bohužel se nám nepovedl vstup do utkání, kdy jsem po řadě individuálních chyb inkasovali první branku. Druhá branka do naší sítě na sebe nenechala dlouho čekat a znova se tak stalo po individuální chybě. Soupeř vytěžil v prvním poločase maximum svých šancí a byl nebezpečný ze standardních situací.

Bohužel jsme vůbec nezachytili úvod utkání a to se nám hrubě vymstilo. Po dvou brankách soupeř chytře zalezl do obranného bloku a znovu čekal na naše chyby, které přicházely jak na běžícím pásu. I vlivem výsledků jiných utkání, která se hrála na dalších hřištích, jsme druhou polovinu zápasu odehráli v podstatě vabank na tři obránce s tím, že musíme za každou cenu vyrovnat. Bohužel šance, které jsme si vytvořili v průběhu celého utkání, pochytal vynikající brankář domácích a nám, jak se říká, zbyly jen oči pro pláč. I když výsledek vypadá hrozivě, rozdíl šesti branek mezi týmy určitě nebyl a je až příliš krutý.

I když se nám poslední utkání nepovedlo, kluci odpracovali celé jaro na sto procent a za jejich pracovitost, zájem a snahu jim musím poděkovat. Je jen škoda, že se nám soutěž nepodařila udržet, protože tým svoji kvalitu má. Věřím, že se Tempu podaří rychle vrátit zpátky do přeboru v nejkratším možném čase, protože úrovní, areálem, mládeží, trenérským stavem a vedením do přeboru určitě patří.

Zápasy:

SK Třeboradice - FC Tempo Praha 6:0 (2:0) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:43)