FC Tempo Praha

Muži A: Rozhodl střídající Eremiáš

12.8.2019 8:07   Dominik Rodinger  

Přes nervózní úvod nakonec Tempo nastřílelo Xaverovu tři branky a zvládlo vstup do sezóny.

První poločas bych rozdělil na dvě poloviny. Prvních dvacet pět minut jsem byli zbytečně nervózní. Ale je to pochopitelné. Nový ročník, budeme do každého zápasu vstupovat jako favorit, což bude pro naše mladé mužstvo velká zkouška. Ale každý takový zápas nám strašně moc pomůže a věřím, že nasbíráme zkušenosti. Po pětadvacáté minutě jsme se dostali dvou tří stoprocentních šancí, ale nedokázali jsme prostřelit brankáře hostí, naopak ve 33. minutě nás podržel fantastický Pacovský. Posledních deset minut půle jsem přikovali soupeře k jeho vápnu, ale nedokázali jsme prostřelit hluboký desetičlenný blok Xaverova.

Ve druhém poločase jsme nastoupili s určitými novými prvky ve hře, povedlo se nám střídaní Robina Eremiáše, který dvakrát skóroval během pěti minut po svém příchodu. Obě dvě branky dal po individuálních akcích, které se musely lidem líbit. Od 65. do 80. minuty byla hra hodně kouskovaná a na můj vkus plná nepřesností. V posledních deseti minutách jsme měli hodně brejkových akcí, ve kterých nás bud brankář vychytal nebo jsme zvolili špatné řešení. Nakonec tam ale spadl gól na 3:0 po krásné patičce Eremiáše na Valtu, který našel do prázdné brány Derdu.

Žádný zápas nebude jednoduchý, viděli jsme to i dnes a klukům jsem za výkon poděkoval. Rvali se a od první minuty šli za vítězstvím.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SC Xaverov Horní Počernice 3:0 (0:0)