FC Tempo Praha

Muži A: Divoká remíza v Troji

8.9.2019 9:16   Dominik Rodinger  

Promarněná první půle, velký tlak po přestávce a nakonec vyrovnávací branka Soukala v poslední minutě.

V pátém kole jsme zajeli na těžkou půdu do Tróje. I když to dle výsledku nevypadalo, tak jsem hráčům před zápasem říkal, že nás čeká soupeř, který když se sejde, tak patří do první šestky I.A třídy. Bohužel má slova se potvrdila, ale opět rozhodly naše šílené chyby v obraně a neproduktivita v zakončení.

V prvních pěti minutách jsem měli dvě velké příležitosti, které jsme nedokázali zužitkovat a soupeř udeřil dvakrát rychle za sebou, když jsme propadli v naší obraně. Vrátili jsem se do hry v sedmnácté minutě, kdy se po hezké akci Soukala trefil Perl. Do poločasu jsem ale bohužel inkasovali ještě jednou, kdy jsme servírovali soupeři branku na 3:1. V poločasové přestávce jsme udělali změnu v sestavě, kdy Schönmanna vystřídal Eremiáš, který hru oživil.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s velkým odhodláním s výsledkem něco udělat. Začali jsme soupeře, kterému velmi rychle začaly docházet síly, mačkat. V 58. minutě dal na 2:3 Schwank ze standardní situace a po několika spálených šancích jsme srovnali až v 78. minutě Eremiášem. Poté jsem měli dvě stoprocentní šance, kdy jsme netrefili hlavou bránu z malého vápna a poté nás vychytal v samostatném nájezdu brankář domácích. Když jsem si už všichni mysleli, že nám tam něco musí spadnout, tak jsem opět dali ojedinělou možnost soupeři, který z křídelní akce našel produktivního Veselého, který atakovat hattrick, ale trefil břevno a do prázdné branky dorážel Štancl. V 85. minutě se stav tedy naklonil zase na stranu Troje. Vymačkali jsme ze sebe všechno a zaslouženě nakonec v 90. minutě vyrovnali Soukalem na konečných 4:4.

Je to pro nás po domácí remíze s Hájemi další ztráta, ale stále jsme neporaženi. Po třech kolech, kdy jsme měli na kontě obdržených branek nulu, jsme teď inkasovali ve dvou zápasech hned šestkrát. Věříme v brzký návrat Kadlece, který se zdá být pro naší sestavu X faktorem a dalších zraněných hráčů. Musíme přestat ztrácet a najet zase na vítěznou vlnu a to hned v sobotu proti dalšímu ze sestoupivších z přeboru Unionu Vršovice. 

Zápasy:

Sokol Troja - FC Tempo Praha 4:4 (3:1)