FC Tempo Praha

U13: Kanonáda v Kolovratech

11.9.2019 9:45   Jáchym Trajhan  

Kluci hráli bez střídání, protočili si posty a nastříleli domácím devatenáct branek.

V pozdních odpoledních hodinách jsme s naším "béčkem" zajížděli na půdu Kolovrat. Nevěděli jsme, co od soupeře očekávat, a tak jsme se chtěli převážně soustředit sami na sebe.

Do začátku utkání jsme vstoupili s imaginárním mankem pěti gólů, které jsem pro kluky vytvořil. Manko bylo smazáno během prvních deseti minut, kdy na kolovratské tabuli svítilo skóre 0:6. Celý zápas se hrál prakticky na jednu branku, a tak jsme si mohli zkoušet i různé individuální dovednosti, na které na ligové úrovni není čas. Kupříkladu časté řešení situace 1 na 1, tvrdost a přesnost přihrávek a v neposlední řadě zpracování míče, jak ze vzduchu, tak ze země.

Poločas skončil stavem 0:9, a proto jsme du druhého poločasu všechny posty promíchali. V bráně se vystřídali útočníci Capouch a Tichý, naopak na hrot se postavili bok po boku Janský a Bašta, kde prvně jmenovaný z této útočné dvojice nastřílel bezmocnému brankáři Kolovrat úctyhodných pět gólů. Naše brankové hody se zastavily na čísle 19. Soupeř vstřelil dvě branky, jednu z penalty a druhou po individuální chybě našeho hráče.

Konečný výsledek 19:2 pro žlutočervené byl zasloužený, avšak mohl skončit ještě výraznějším rozdílem, kdybychom jen zachovali větší klid v koncovce, se kterou se zatím pořád trápíme. Děkujeme soupeři za bezproblémové utkání a rodičům za neustálé a hlasité podporování. Těšíme se příští víkend na utkání s Vyšehradem (A), a Dolními Chabry (B). Doufáme, že budou minimálně tak úspěšná jako zápasy uplynulý víkend.

Zápasy:

Sokol Kolovraty - FC Tempo Praha C 2:19 (0:9)