FC Tempo Praha

U14: Chybělo jen více branek

30.9.2019 12:35   Jaroslav Teplan  

Tempáci dominantním výkonem přehráli tým Střešovic.

V sobotu jsme na Tempu přivítali tým z pražských Střešovic. Od začátku zápasu jsme na hřišti dominovali a soupeře k ničemu nepouštěli. Velice dobře jsme napadali a byli celkem trpěliví na míči a díky tomu jsme soupeře přehrávali. První branku utkání vstřelil ve 13. minutě konečně David Müller, když proměnil přihrávku Michala Schnappela. Ve 21. minutě se jako tank prodral mezi stopery Michal Schnappel a vedli jsme 2:0. Soupeř hrál velice jednoduše, ale nám se dařilo díky stoperům a defenzivním záložníkům většinu míčů dobírat. Když se blížil konec prvního poločasu, tak jsme faulovali na půlce naší půlky, čehož soupeř využil a snížil do kabin na 2:1.

Chtěli jsme nadále pokračovat v aktivní hře a soupeře k ničemu nepouštět. Odměnou nám byl gól v 51. minutě vstřelený Vojtou Nezdařilem. Řadu našich dalších příležitostí jsme neproměnili a ujala se až střela Jirky Seidla dvě minuty před koncem.

Odehráli jsme velice kvalitní zápas, kdy jsme soupeře za celý zápas k ničemu nepustili. Dařila se nám otáčet hra a díky tomu soupeře výrazně přehrávat. Především bych vyzdvihl výkon Juryho Lutchenka, který na beku svojí neustálou aktivitou pomáhal spoluhráčům vytvářet řadu střeleckých příležitostí. Dále velice dobře zahráli oba střední záložníci - Sláva a Tomáš. Jedinou kaňkou utkání je fakt, že vítězství není vyšší, což bylo zapříčiněno naší nekvalitní střelbou.

Opět děkujeme rodičům za dobrou kulisu a těšíme se na příští neděli, kde nás čeká derby s Braníkem. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 4:1 (2:1)