FC Tempo Praha

U17: Devět branek Žižkovu

14.8.2023 21:58   Rostislav Kohoutek  

Tempáci si ve druhém kole připsali druhé vítězství.

U17: FK Viktoria Žižkov B - FC Tempo Praha 2:9 U17: FK Viktoria Žižkov B - FC Tempo Praha 2:9
K dalšímu utkání jsme vyrazili na Bílou Horu, kde hrají svá domácí utkání dorostenci Viktorky Žižkov.

Hned od první minuty jsme soupeře po rozehrávce zatlačili a dostali se do šancí. Po naší aktivitě a chybách soupeře, se nám podařilo brzo vstřelit dvě branky. Další nabídnuté brankové příležitosti jsme lehkovážně zahazovali. Bohužel místo toho, abychom se uklidnili a začali si víc důvěřovat, jsme se přizpůsobili soupeři a jeho hře. Žižkov zjednodušil hru a standardními situacemi se dostal po našich chybách do brankových příležitostí, které proměnil a vyrovnal. Po vyrovnání jsme nehráli dobře, dělali jsme chyby a bylo na nás vidět velké překvapení. V posledních minutách prvního poločasu se nám znova nabídla možnost skórovat a nakonec jsme šance i dokázali proměnit.

Do druhého poločasu jsme vstoupili daleko aktivněji a agresivněji. Soupeře jsme začali víc atakovat a lépe jsme kombinovali. Postupem času jsme ovládli maximálně celé hřiště a tlačili se kvalitní kombinací do zakončení. Odměnou nám bylo několik branek a mnoho brankových příležitostí. Nakonec jsme utkání zvládli a soupeře výrazně přehráli.

Je důležité se z průběhu utkání poučit a zapamatovat si aktivitu, která byla výrazně odlišná v obou poločasech. Dlouhodobě "výsledkově" lze uspět jen s maximálním nasazením a odvahou.

Zápasy:

FK Viktoria Žižkov B - FC Tempo Praha 2:9 (2:4)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:30)