FC Tempo Praha

U15: Přesvědčivá výhra na Hájích

14.11.2023 14:49   Václav Nechvíla  

Tempáci nabrali v závěru soutěže výbornou formu.

Skvelý zápas! Hrálo se na těžkém terénu (lehlá UMT) proti silnému soupeři, ale od začátku měli kluci zápas ve své moci. Žádné oťukavání. V 6. minute se po přistrčení Kadeřábka krásně trefil zpoza vápna o tyč Nechvíla a ve 13. minutě zvýšil po individuální akci výborný Kadeřábek. Háje poté logicky držely o trochu více míč než my, ale dostaly se jen do jedné šance, kdy po centru chytil hlavičku Venzara. Od 25. minuty už byl na hřišti jen jeden tým a do velkých šancí se dostali Kadeřábek a Petrtýl. Obrana šlapala a Venzara pohotově sbíral průnikové přihrávky, takže nás neproměnené šance nemusely mrzet.

Druhá půle byla ještě daleko výraznější. Soupeř už neměl vůbec nic a my s chutí útočili. V 63. minute napřáhl Voříšek a poslal na bránu střelu rychlostí 1K (zasvěcení vedí), takže gól padl až v 65. minute. O tři minuty později pohotově doklepl střelu Volfa do tyče znovu Nechvíla a v 73. minute dovršil kanonádu Volf po přihrávce Müllera.

Poslední zápasy je radost kluky sledovat a je prakticky jedno, kdo hraje. Měli jsme trochu strach z velké marodky, ale to se ukázalo jako zbytečné, protože kvalita šířky kádru je teď veliká. Dalším pozitivem je i fakt, že jsme na venkovních hřištích neztratili ani bod.

Zápasy:

FC Háje Jižní Město - FC Tempo Praha 0:5 (0:2)