FC Tempo Praha

U19: Hrábnutí na dno sil

5.2.2024 21:17   Petr Mathauser  

Ve druhém utkání víkendu Tempáci prohráli s Cidlinou 2:5.

Ve druhém dni v řadě jsme se opět utkali s ligovým soupeřem a prakticky se stejnými hráči, kteří v sobotu nastoupili proti Žižkovu. Prohodili jsme sestavu tak, že začínali ti kteří s Viktorkou seděli v úvodu na lavičce. Trochu bylo znát, že máme ztuhlé nohy už během rozcvičky a to se projevilo i v úvodních minutách utkání. Nestíhali jsme na lajnách zachytávat náběhy a kombinace soupeře a ve středu jsme nepokrývali nabídku soupeře. Navíc nám chyběl důraz a u některých hráčů jsme postrádali takovou větší chuť se poprat s ligovým soupeřem. Nakonec toto všechno vyústilo ve tři branky soupeře do poločasu, my jsme vystřelili jen třikrát a to ještě prachbídně, takže jsme ani nemohli skóre snížit.

Ve druhé půli jsme bohužel navázali na ty špatné věci z první a bylo to 0:5. Jak se ale postupem času prostřídalo, tak se zvedala naše hra. Od 70. minuty jsme znovu viděli výkon a hru jako proti Žižkovu a pomohlo i to, že soupeř trochu polevil. Začali jsme výrazně víc střílet a dostali jsme soupeře pod tlak několika rohy. To vyústilo ve dva góly.

Jsme spokojeni s tím, jak se nám vydařil kondiční záměr víkendového dvojzápasu. Všichni si opravdu hrábli na dno svých sil, nikdo se nezranil a rozhodně jsme se proti ligovým soupeřům neztratili.

Zápasy:

FC Tempo Praha - RMSK Cidlina Nový Bydžov 2:5 (0:3)