FC Tempo Praha

St.přípravka A: Gólově chudý zápas na Hájích

14.10.2011 15:00   Michaela Heřmánková  

Tempo dostalo pouhé dvě branky a nastřílelo jich devět.

V sobotu po poledni a za silného deště jsme se sešli v kabině k dalšímu přeborovému zápasu. Tentokrát jsme zavítali na hřiště soupeře. Naštěstí se s úvodním hvizdem déšť umoudřil. Úvodní zápasy byly oťukávací, a proto i gólově chudé.

Tým ve složení Heřmánek, Pytlíček, Hobzík, Sedlář, Schätz, Trajhan, Šejvl vstoupili do zápasu aktivně. Vedení jsme se ujali hned v 1´ brankou Dana Šejvla. To bylo ale všechno. Jakoby nás jednobrankové vedení uspalo. Druhá třetina byla diametrálně odlišná. S úplně novým nábojem jsme vstoupili do zápasu. Už v 1´ dopravil míč do branky přes ležícího brankáře Štěpán Sedlář. Herní převahu jsme korunovali brankami. V 5´skóroval Dan Šejvl, v 11´ dopravil míč do sítě Marek Schätz a v 17´v rychlém sledu přidal dvě branky Štěpán Sedlář. Kluci podali spolehlivý výkon a dokázali zúročit šance, které si vypracovali. Třetí třetina začala lépe pro domácí. Ve 3´ se zapomněla naše obrana a domácí si na našeho brankáře „vyšlápli“ ve třech a střelou mezi nohy se ujali vedení. Na vyrovnání jsme si museli počkat až do 12´. Vyrovnávací branku si připsal Fanda Hobzík. O minutu později zvýšil Štěpán Sedlář a upravil tak výsledek na konečných 2:1. Třetiny: 1:0,5:0,2:1.

Tým složený z hráčů Žežulka, Hampapa, Novotný, Michl, Touška, Škobis, Luťcha, Wijas se brankově neprosadil a s oběma týmy Hájů hrál vyrovnanou partii. Měli jsme šance, jen chybělo zakončení. V úvodní třetině jsme viděli jen jedinou branku, bohužel v naší síti. V polovině zápasu Vojta Hampapa poslal „malou domů“ a náš brankář přihrávku podcenil a míč mu prošel pod nohou do brány. Druhá třetina a opět jediná branka v zápase. V 7´ po rozehrání od brankáře se míče „ujal“ Tonda Wijas a překonal brankáře domácích. Ve třetí třetině se obě mužstva rozešla smírně.
Třetiny: 0:1, 1:0, 0:0.

Zápasy:

FC Háje Jižní Město - FC Tempo Praha 2:9