FC Tempo Praha

Ml.žáci A: Dvě porážky v Grandsport lize

23.1.2013 8:50   Petr Kamitz  

Tempo nestačilo na Tábor a Povltavskou fotbalovou akademii.

Tempo – Tábor 2:7 (2:5)
Branky Tempa: Mašek, Višvader.
Hned v úvodu utkání nás poslal do vedení Mašek. Soupeř během chvíle odpověděl a vyrovnal. Po dalším našem závaru před brankou Tábora dostal náš tým do vedení Višvader, když prostřelil nadvakrát vše, co mu stálo v cestě. Kupili jsme jednu chybu za druhou a rázem bylo utkání 2:5 v náš neprospěch. Soupeř se dobře pohyboval a jeho hráči i lépe kombinovali. Soupeři jsme darovali dva goly zcela zadarmo, kdy si nedokážeme poradit s míčem na vlastních kopačkách.

Druhý poločas soupeř dobře bránil svůj náskok a ještě přidal další dvě branky. Nedá se říci, že by soupeř byl o tolik lepší než my, ale náš přístup nebyl zcela optimální. Někteří přistupují k utkání velmi lehkomyslně, ve hře postrádám od našich hráčů více důrazu a to jak při soubojích se soupeřem, tak i míče létají dost pomalu. Zkusíme na tomto zapracovat a velmi rád bych viděl zlepšení do začátku jarní části soutěže.
 
Tempo – PFA 4:11 (2:6)
Branky Tempa: Soukal 2, Mašek, Soukup.
Tento zápas byl takový velký vítr. Ačkoli měl soupeř také již v nohách jeden zápas, tak působil velmi lehce. Skvěle se hýbal a hráči o sobě věděli. Další velké plus bylo to, že měli i individuálně hodně navrch. Především jeden z hráčů, jenž nám během chvíle vstřelil tři branky. Ačkoli jsme měli velké problémy v naší obraně, tak jsme vyráželi i k útočným manévrům. Nejdříve to vypadalo na čestný úspěch Soukala, za naše barvy. Ale pak se nakonec zapsali ještě do listiny střelců Soukup, který povedenou střelou z dálky překvapil brankáře PFA.
 
Druhá půle se jen dohrávala. Soupeř kontroloval opět svůj náskok a navyšoval po hezkých akcích. Za naše barvy měli ještě šťastnou mušku Mašek, jenž si naběhl na centr a nekompromisně zavěsil a znovu Tomáš Soukal.
Tým našeho soupeře byl jasně lepší a ještě díky dobrým zákrokům golmana Holuba jsme neinkasovali víckrát.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FA Meteor Tábor 2:7 (2:5)
FC Tempo Praha - Povltavská FA 4:11 (2:6)