FC Tempo Praha

Ml.žáci A: Vítězná přestřelka s Podolím

23.1.2013 21:41   Petr Kamitz  

Tempo v rámci zimní ligy Hájů zvítězilo 6:5.

Do třetího utkání o tomto víkendu jsme vstoupili celkem dobře. Ačkoli nám již chyběli hráči, kteří se účastní lyžařských kurzů, vypadalo to na jasnou záležitost našeho týmu. Ale dvoubrankové vedení (góly: Balšán, Soukal) dokázal soupeř hbitě srovnat a ještě přidat i jednu branku navíc. Soupeř nám jednoduše utekl po lajně a dal dvě branky jak přes kopírák, kdy centr před branku dorážel hráč ze dvou metrů do sítě.

Druhý poločas jsme sebrali všechny síly a šli za vyrovnáním, které se podařilo Soukalovi. Ale místo abychom pokračovali v dalším střílení branek, tak se podařilo útočníkovi Podolí vypíchnout míč Holubovi pod rukou a pohodlně skórovat. Vyrovnání přinesl přímý kop Višvadera. Otočení zařídil Soukup, kdy si postavil z protihráčů slalomové tyče a nakonec levačkou trefil přesně k tyči. Tečku a šestou branku dal náš nový kanonýr "Tajfun" Mašek. Krátce před koncem utkání se ještě podařilo soupeři snížit na rozdíl jedné branky.

Utkání mělo náboj, hrálo se hlavně do útoku a oba týmy předváděly líbivý fotbal. V dalším utkání musíme malinko líp bránit či řešit situace méně zbrkle. Svou vlastní zbrklostí dáváme šance soupeřům.

Zápasy:

AFK Slavoj Podolí Praha - FC Tempo Praha 5:6 (3:2)