FC Tempo Praha

Ml.žáci A: Zápas s Benešovem neměl vítěze

27.1.2013 20:16   Roman Mašek  

Vyválčená remíza ohřála nejednoho zmrzlého diváka a fanouška Tempa.

První poločas jsme dostali dva góly (mimojiné druhý z evidentního ofsajdu), navíc byla k vidění nevybíravá "kosa" na Soukyho, oceněná jen vybledou červenou (= žlutou) kartou. Přidám ještě neodpískanou penaltu pro nás, kdy Višiho nevybíravě srazil rukama obránce ve vápně, ale vápno se asi díky mrazu posunulo někam jinam...

Druhý poločas také nezačal moc slavně, dvě tyčky soupeře jen zvýraznily jeho převahu. Pak ale začal koncertovat Souky, kdy svým důrazem z nulového úhlu poslal střílený centr na levou stranu, kde Máša ve skluzu vystřelil a míč skončil někde u sítě od dobíhajícího soupeře. Chvilku se nic nedělo, ale když brankář vyndal míč z branky, bylo jasné, že jsme skórovali. Pak Souky prokličkoval obranu i brankáře, přestože byl zastaven, k míči se dostal Viši a pohodlně srovnal do prázdné. Za tři minuty jako přes kopírák, opět Souky zamotal všechny a Viši do prázdné strhl vedení na naši stranu. No a za další tři minuty se řítil Souky sám a prostřelil, vedení 4:2. Kluci z Benešova v tu chvíli byli uplně nepříčetní, okopávání, tahání za dres, dokonce zákroky juda byly na hřišti k vidění (jsem opravdu rád, že něco takového je našim borcům vzdálené a hrajeme fair!). Vedení jsme nakonce neudrželi, dostali jsme dvě branky, ale morálními vítězi jsme byli:-).

S Petrem jsme se shodli, že jsme hráli zatím s nejlepším soupeřem turnaje a remíza je spravedlivá. To však nesnižuje pochvalu všem. Na zápas se přišel podívat i náš kapitán, který se již těší, až bude moci začít znovu s námi hrát (padlo i podezření, že si přišel zkontrolovat, zda mu někdo nehraje s jeho "desítkou", ale to je kec :-)). Prostě dobrá práce, Tempáci!

Zápasy:

SK Benešov - FC Tempo Praha 4:4 (2:0)